Gezondheidshulp

Iedereen blijft wil graag gezond blijven. Gezond leven staat vaak in het teken van genoeg sporten en een gezond voedingspatroon. Het is voor lang niet iedereen duidelijk wat er wordt verstaan onder gezonde voeding. Wij hebben voor u gezonde voedingstips op een rij gezet.

Zwanger en nu

Wanneer u zwanger bent heeft u meestal veel behoefte aan informatie. U wilt graag gezond leven tijdens de zwangerschap en het beste voor uw kindje. Speciaal voor u hebben wij uitgezocht wat belangrijk is tijdens de zwangerschap.

Zelfstandig wonen

Ouderen die gezond blijven kunnen zelfstandig blijven wonen met weinig zorg. Wanneer u gezondheidsklachten krijgt kan u woning worden aangepast. De overheid stimuleert het lange thuis blijven wonen ook steeds meer. Wij geven u tips zodat u zelfstandig kunt blijven wonen. Mocht u aanpassingen nodig hebben aan uw woning dan kunt u op deze site lezen waar u dan terecht kunt voor hulp.

Ziekten

In uw leven kunt u te maken met fysieke klachten of met psychische klachten. Psychische klachten kunnen een grote invloed hebben op uw dagelijks functioneren. U kunt ook problemen ondervinden bij het intiem zijn met uw partner. We spreken in deze gevallen meestal van seksuele problemen. Een andere vorm van ernstig ziek zijn is een verslaving. Verslavingen komen in veel vormen voor maar zijn meestal drank en drugs gerelateerd.