Over ons

Kennisring is opgezet als informatief platform. Aan maatschappelijke thema's besteden wij aandacht en wij geven tips en informatie. Wij hopen dat u tevreden bent met de inhoudelijke informatie van de onderwerpen. Wanneer u vragen heeft kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier.

Zwangerschap

Wij hebben meerdere onderwerpen gewijd aan zwangerschap. Het is tijdens de zwangerschap belangrijk dat u op uw voeding let. Sommige producten kunnen schadelijk zijn voor uw kind. Wanneer u weer moet gaan werken na de zwangerschap krijgt u te maken met de oppas en het kinderdagverblijf. Daarom kunt u meer informatie vinden over zwangerschapsverlof op deze website. Zowel u als uw partner kunnen zwangerschapsverlof opnemen. Tot de leeftijd van 8 jaar is dit mogelijk.

Geld

Rondkomen is voor veel mensen steeds moeilijker. Wij geven u tips zodat u makkelijker kunt rondkomen. Gebruik maken van aanbiedingen in de supermarkt is hierbij heel belangrijk!

Zelfstandig wonen

Bent u niet vitaal meer? Dan kunt u hulp inroepen van mantelzorgers en de gemeente. De gemeente kan u advies geven over de mogelijkheden. U kunt hulp in de huishouding ontvangen en persoonlijke verzorging.

Kennisring is een informatie bron. Het is belangrijk dat u met vragen altijd naar de juiste instantie toegaat zoals de gemeente, Belastingdienst of de verloskundige. Adressen kunt u vinden via een online telefoongids.